Hadik Márta vagyok.
2004. IFAA Aerobik edző
2009. IFAA Pilates edző
2014. Személyi edző


Find best premium and free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

Rólam


Hadik Márta vagyok, végzett  pilates oktató, személyi és aerobik edző. Gyermekkorom óta aktívan sportolok, gimnáziumi éveim alatt versenyszerűen atletizáltam. Úgy vélem ezeknek az éveknek köszönhetem, hogy a mozgás mindennapi életem részévé vált, hiszen már lassan húsz éve annak, hogy rendszeresen futok, megtapasztalva ezzel a mozgás életet megváltoztató erejét. A futás mellett kerestem azokat a lehetőségeket, amelyekkel mozgásigényemet ki tudtam elégíteni, és így figyeltem fel a fitness különböző  irányzataira. Rátaláltam és megszerettem a változatos alakformaló aerobik órákat, majd később megismertem a Pilates-módszert, amely "szerelem volt első látásra" ízületkímélő gyakorlatsorai és a testemre gyakorolt rengeteg pozitív hatása miatt.

2003-ban egy véletlen folytán megismertem a Fitness Companyt. A fitness iskola szlogenje: "Legyen a  hobbid a hivatásod" azonnal megtetszett, ezért szakirányú végzettségemet az ő írányításuk alatt szereztem meg.  Így ma már pilates oktatóként és személyi edzőként is azért dolgozom, hogy a 2003-ban megszerzett tudásomat a gyakorlatba átültetve másokat is megismertessek az egészséges életre való törekvés és a mindennapi testmozgás fontosságának szerepével.

Óráimat a Márti Pilates stúdióban tartom, Budapesten a VII. kerületben, ahol sok szeretettel várok minden sportolni vágyót, korra és nemre való tekintet nélkül. Várom azokat, akik még csak most indultak el azon az úton, hogy fölfedezzék a sport hihetetlenül gazdag világát, de várom azokat is, akik már tudják, hogy mit is jelent számukra az állandó testmozgás, viszont bíznak szaktudásomban és engedik, hogy a mozgásukat profi szintre emeljem.

Nagyon fontos számomra, hogy vendégeim ne csak elfáradjanak óráikon, hanem jól is érezzék magukat, kikapcsolódjanak és feltöltődjenek testileg és lelkileg egyaránt.Hadik Márta               
Pilates oktató, személyi és aerobik edző